Bij een gebouw dat niet goed beveiligd is kan een inbreker in gemiddeld 30 seconden binnendringen.

Hoe voorkomt u een inbraak?
Met sloten van hoge kwaliteit, maar ook met een goed camerasysteem

Elke 11 minuten vindt er in Nederland een inbraak plaats.

IP camerabeveiliging

Een IP camera is simpelweg een bewakingscamera die in uw computernetwerk wordt opgenomen en via het LAN netwerk beelden opneemt of verstuurd naar de desbetreffende server. Doordat de camera is opgenomen in het lokale netwerk krijgt het een IP-adres. Het voordeel is dat je hierdoor veel meer mogelijkheden creëert dan bijvoorbeeld CCTV (coaxiale verbinding). De beelden kunnen namelijk buiten uw netwerk om worden bekeken en afgespeeld worden van meerdere devices. Op deze manier kunnen wij uw bewakingscamera’s geheel naar uw wensen en behoeften implementeren. Wij installeren en zorgen voor het aanleggen van de bekabeling voor de camera’s en apparatuur zoals schermen en een Netwerk Video Recorder voor u. Wij verzorgen indien gewenst het onderhoud zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Mobiele camerabeveiliging

Niet op elke locatie is het mogelijk om simpelweg gebruik te maken van een (bestaand) computernetwerk, daarom bieden wij speciale oplossingen en producten voor mobiele beveiliging. Hierbij kunt u denken aan auto’s, afgelegen gebieden zoals een natuurgebied, bouwplaatsen of een oprijlaan. Deze verbindingen kunnen worden opgezet door middel van 4G / 5G.

 

People counting

In sommige gevallen is het noodzaak om te weten hoeveel mensen er in of rond uw terrein rondlopen of om hoeveel personen er naar binnen gaan. Door middel van speciale software en de juiste hardware kan dit proces voor u worden geautomatiseerd.

 

Thermische (koorts) detectie

Sinds de uitbraak van COVID-19 is de vraag naar koortsdetectie enorm toegenomen. Wij zijn in staat een totaaloplossing te realiseren voor het “screenen” van personen. Zowel voor vaste als mobiele systemen hebben wij oplossingen. voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

 

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of heeft u meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Contact