Satelliet telefonie

Bevind u zich regelmatig midden op zee of in de jungle? Dan kunnen wij u helpen met de juiste communicatieoplossingen. Wij kunnen de juiste hardware leveren op het gebied van satelliet communicatie. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Priority network

Prioriteiten netwerk houd in dat specifieke gebruikers voorrang hebben op het mobiele netwerk van T-Mobile, dit is interessant voor verschillende sectoren zoals, energiebedrijven, overheden en veiligheidsorganisaties in de publieke sector. Dit word bijvoorbeeld gebruikt bij een terroristische aanslag, natuurrampen of gevaarlijke  branden. Alleen een geselecteerde groep gebruikers kan hier aanspraak op maken.

 

Getac

Bij missie kritische oplossingen kan ook apperatuur benodigd zijn dat tegen een stootje kan. Daarom leveren wij producten van Getac, een merk van rugged notebooks en tablets. Zo kunnen deze producten tegen extreme temperaturen en bieden ze diverse andere mogelijkheden voor robuust gebruik.

Portofoons

Op het gebied van portofoons en accessoires kunnen wij u ook van dienst zijn. Voor iedere branche kunnen wij een oplossing bieden!

Niet al onze oplossingen en diensten bevinden zich op onze website. Indien u specifieke wensen heeft kunt u contact met ons opnemen. Neem contact op