Laptop / desktop reparatie

Heeft uw computer of laptop problemen? Valt die regelmatig uit, zit er een virus op, is de accu zwak of ontzettend traag? Dan helpen wij u graag verder om de problemen op te lossen. Zo zijn wij in staat om diverse hardware te vervangen en kunnen wij uw besturingssysteem opschonen of u nu gebruik maakt van Linux, Windows of Mac OS.

Datarecovery

Heeft u per ongeluk bestanden verwijderd, of een defecte externe harde schijf?  Geen paniek! In de meeste gevallen kunnen wij door middel van speciale software uw data terughalen.

 

Back-ups

Wilt u advies over het maken van back-ups en weet u niet waar u moet beginnen? Ook hierin kunnen wij u helpen! Wij kunnen namelijk lokale back-ups voor u inregelen of wanneer er behoefte is aan online back-up kunnen wij voor u deze dienst activeren. Dit is geschikt voor elke computer / laptop onafhankelijk van het besturingssysteem.

 

Antivirus

Is uw antivirusprogramma verlopen? Dan kunnen wij u voorzien van een van de beste antivirus softwarepakketten van dit moment, namelijk Eset antivirus. Wij kunnen u hierin vrijblijvend adviseren.

 

Thuisnetwerk

Trage Wifi of andere problemen met het internet of randapparatuur zoals uw printer? Dan komen wij graag bij u langs om uw problemen op te lossen zodat u weer zonder frustraties aan de slag kunt!

 

Cursus

Heeft u weinig ervaring met het gebruik van uw computer, laptop, smartphone of laptop en wilt u hier beter mee om kunnen gaan? Dan kunnen wij ook u helpen door het geven van één op één uitleg. U kunt uw wenen aangeven en wij gaan u met het vraagstuk helpen!