Domeinregistratie

Heeft u een mooie domeinnaam die u zichzelf eigen wil maken? Dan kunt u die eenvoudig bij ons laten registreren zodat u kunt doen met uw domein wat u wilt zoals doorverwijzen of parkeren.

Domeinnaam registreren

Website & E-mail hosting

Wilt u een website laten realiseren of zoekt u een omgeving om uw website te hosten? Of heeft u behoefte aan E-mail hosting? Dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht, uw data staat dan in aangewezen datacentra in Nederland, veilig en snel. Ook kunt u ervoor kiezen om het onderhoud van uw website zoals het uitvoeren van beveiligingsupdates en het controleren op kwetsbaarheden aan ons over te laten zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Private VPS

Wilt u een website bouwen of een eigen applicatie hosten? Dan kunnen wij voor u een VPS inrichten dat staat voor Virtual Private Server. Dit houd in dat u eigen resources heeft zodat u meer snelheid uit uw website kan halen en meer berekeningen gelijktijdig uitgevoerd kunnen worden. Ook hierin heeft u weer datacenter keuze, zowel in Nederland als elders in de wereld. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het managen van uw dataverkeer, zo kunnen wij een High Availability omgeving opzetten, uw applicatie beveiligingen door het opzetten van een Reverse Proxy Server en ga zo maar door!

Microsoft 365

Een van de populairste applicaties van dit moment, Microsoft365. Uw zakelijke Email, contacten, agenda, notities, bellen via Teams, etc… allemaal in de cloud, Flexibel, makkelijk op te schalen en maandelijks opzegbaar. Dat is in het kort waar dit mooie pakket voor staat! Heeft u interesse in Office365? Dan kunnen wij uw huidige omgeving migreren naar office365 of een geheel nieuwe omgeving opzetten. U kunt er vervolgens voor kiezen om de omgeving zelf te beheren, uiteraard willen wij u ook deze zorg graag uit handen nemen en kunt u alles aan ons overlaten. Extra mogelijkheden zijn office365 back-up en het opzetten van Sharepoint, Dynamics365 of bellen met uw vaste nummer via Microsoft Teams.

Werkplek online | Hosted dekstop

Een werkplek op maat, ingericht naar uw eigen wensen en behoeften zonder zorgen over veiligheid. Het “nieuwe werken” is bereikbaar voor iedere organisatie. Al uw applicaties en bestanden zijn toegankelijk via een veilige en betrouwbare verbinding op uw pc, laptop, tablet of smartphone. Hiermee bent u altijd in staat om flexibel en veilig te werken. Van email en dataopslag tot volledige desktopomgeving. Geschikt voor elke organisatie. Het voordeel hiervan is dat er geen investering nodig is en u geen omkijken heeft naar de beveiliging, licenties, antivirus etc..

Microsoft Azure | Windows Virtual Desktop

Als Microsoft Cloud Service Provider zijn wij in staat uw organisatie te helpen met de “transitie” naar de cloud. Wij maken o.a. gebruik van het platform Microsoft Azure en VMware cloud.  Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de continuiteit van uw IT omgeving!