Zakelijk

Anno 2019 is Cybersecurity een van de belangrijkste onderwerpen binnen een IT omgeving. Het is van het uiterste belang dat uw klantdata veilig is opgeslagen en niet te benaderen is voor onbevoegden. Wij kunnen u helpen om uw IT beveiliging op orde te brengen door het uitvoeren van pentesten en uw netwerk te onderzoeken. Ook kunnen wij u helpen uw IT omgeving te laten voldoen aan de eisen van de AVG

Om er zeker van te zijn dat uw organisatie goed beschermd is tegen kwaadaardigheden kunnen wij audits uitvoeren. Denk hierbij aan de beveiliging van uw netwerk en apparatuur, uw website en uw mobiele apparaten.

Particulier

Niet alleen voor de zakelijke markt is een optimale beveiliging van belang. Ook thuis wilt u niet dat uw computer, laptop of wifi netwerk gevaar loopt voor hackers en onbevoegden die uit zijn op het stelen van uw persoonlijke documenten zoals bijvoorbeeld foto’s en video’s. Laat u door ons adviseren en een beveiligingscheck uitvoeren!

Onze partners

ESET

ESET is een toonaangevende softwareontwikkelaar als het gaat om antivirus software voor diverse platformen van Linux tot aan Windows en van uw Apple Macbook tot uw gehele server omgeving binnen uw bedrijf. Ook voor de particuliere markt biedt ESET uiteraard diverse oplossingen. Zo kunt u altijd veilig internetbankieren.

Sophos

Sophos is een van de belangrijkste spelers in de Cybersecurity branche, het levert uiterst intelligente firewalls waarmee u uw gehele netwerk goed kunt monitoren en afstemmen naar uw wensen. Wij bezitten de nodige kennis om u te helpen deze firewalls bij u te plaatsen te configureren en te beheren! ook Sophos biedt oplossingen voor de particuliere sector.

Cisco

Cisco is een belangrijke speler in de IT wereld en biedt diverse oplossingen. Zo ook op het gebied van security. Wij bieden namelijk een Managed firewall zodat uw mobiele devices ook buiten uw bedrijfsnetwerk om goed beveiligd en beheerd kunnen worden.

Specifieke wensen of jouw oplossing niet gevonden? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op