MKB & ZZP

Anno 2021 is Cybersecurity een van de belangrijkste onderwerpen binnen een IT omgeving. Het is van het uiterste belang dat uw klantdata veilig is opgeslagen en niet te benaderen is voor onbevoegden. Wij kunnen u helpen om uw IT beveiliging op orde te brengen door het uitvoeren van pentesten en uw netwerk te onderzoeken. Ook kunnen wij u helpen uw IT omgeving te laten voldoen aan de eisen van de AVG

Op het gebied van cyversecurity richten wij ons op het MKB en de ZZP’er want juist voor deze groepen is optimale IT beveiliging een must-have!

Om er zeker van te zijn dat uw organisatie goed beschermd is tegen kwaadaardigheden kunnen wij audits uitvoeren. Denk hierbij aan de beveiliging van uw netwerk en apparatuur, uw website en uw mobiele apparaten.

Particulier

Niet alleen voor de zakelijke markt is een optimale beveiliging van belang. Ook thuis wilt u niet dat uw computer, laptop of wifi netwerk gevaar loopt voor hackers en onbevoegden die uit zijn op het stelen van uw persoonlijke documenten zoals bijvoorbeeld foto’s en video’s. Laat u door ons adviseren en een beveiligingscheck uitvoeren!

Onze partners

ESET

ESET is een toonaangevende softwareontwikkelaar als het gaat om antivirus software voor diverse platformen van Linux tot aan Windows en van uw Apple Macbook tot uw gehele server omgeving binnen uw bedrijf. Ook voor de particuliere markt biedt ESET uiteraard diverse oplossingen. Zo kunt u altijd veilig internetbankieren.

Specifieke wensen of jouw oplossing niet gevonden? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op