Systeembeheer

Of het nu gaat om een kleine of grote netwerkomgeving, in beide gevallen is onderhoud van uw systemen en netwerk van belang. Een goed onderhouden netwerk geeft aanzienlijk minder storing dan wanneer een netwerk slecht onderhouden wordt. Tevens bevorderd dit de beveiliging en prestaties. Daarbij komt nog dat als uw omgeving goed loopt uw gebruikers ook minder last hebben van storingen waardoor uw gebruikers zich kunnen bezighouden met de werkzaamheden die er toe doen.

Afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant, de complexiteit en de grootte van de netwerkomgeving spreken wij een frequentietermijn af voor periodiek onderhoud. Dit kan zowel remote als on-site, daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van onze monitoringtool zodat storingen en hardware fouten snel worden ontdekt en in sommige gevallen zelfs voorkomen kunnen worden. Bij periodiek onderhoud lopen wij een checklist af en checken wij cruciale punten op het gebied van beveiliging en software updates. Ook wanneer u zelf de servers beheert maar te weinig tijd of kennis heeft bepaalde zaken te onderhouden kunnen wij in overleg met u bepaalde zorgen uit handen nemen.

Netwerkbeheer

Ook met het beheren van algemene en specifieke netwerken kunnen wij u helpen. Zo kunnen wij beveiligde verbindingen opzetten naar een van onze “managed firewalls” met keuze uit datacentra wereldwijd. Dit kan handig zijn wanneer u niet wilt dat anderen uw internetverkeer kunnen traceren of websites bepaalde gegevens opslaan en kunnen ze geen “tracking cookies” installeren. Wij maken hiervoor gebruik van verschillende protocollen en technieken en zijn in staat dit geheeld naar uw wensen in te richten.

Werkplek

Als IT & telecom bedrijf zijn wij in staat volledige
werkplekken in te richten. Zo regelen wij voor u de benodigde desktops, laptops
en randapparatuur zoals printers en monitoren. Zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

 

Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of heeft u meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op! Contact