Vaste aansluiting

Of u nu een zakelijke klant bent of consument, iedereen heeft tegenwoordig een internetaansluiting nodig die eventueel ook nog eens is gecombineerd met televisie! Wij kunnen aansluitingen leveren van vrijwel alle providers op ieder postcode adres, zo kunt u bij ons terecht voor zakelijke (FTTO) en particuliere (FTTH) fiber verbindingen, evenals coax en XDSL. Daarnaast blijkt dat in het bedrijfsleven een traditionele lijn vaak niet voldoende heeft. Daarom bieden wij voor deze groep specifieke maatwerk oplossingen bijvoorbeeld met VPN verbindingen naar diverse locaties of een extra internetlijn zie hiervoor ook ons kopje netwerkbeheer.

 

Straalverbinding

Woont u buitenaf en heeft u nog geen glasvezel? Dan is een straalverbinding wel iets voor u! met een straalverbinding kunnen snelheden behaald worden tot maximaal 500mbps. Om dit te realiseren maken wij gebruik van het merk Ubiquiti.

 

Tijdelijke internet oplossing

Heeft u tijdelijk internet nodig dan kunnen wij u ook helpen door middel van een maandelijks opzegbaar internetabonnement met 4G modem. Deze apparatuur krijgt u van ons in bruikleen voor een afgesproken termijn.